O Nama

Pržionica kafe AMIGOS a kasnije preduzeće AMIGOS KAFA, postoji od 1990. godine. Od samog početka pa do danas se bavi isključivo proizvodnjom i distribucijom domaće kafe. Uvoznici smo sirove kafe od 2000 godine, od dve najjace kopanije u Evropi. Posedujemo veliki dnevni kapacitet prerade kafe.

AMIGOS KAFA je sertifikovani proizvođač po HACCP standardu koji je apsolutni garant kvaliteta naših proizvoda. AMIGOS KAFA širi svoju distributivnu mrežu sa Rasinskog okruga na celu Srbiju. Radimo i robnu marku za IDEU. Zbog specifičnog i prepoznatljivog ukusa jedinstveni smo u celog Srbiji.


U svako zrno AMIGOS kafe utkan je iskonski kvalitet proistekao iz tradicije ovih prostora kao i ukus prilagođen novim vremenima kao proizvod savremenih metoda podržan najnovijim mašinama.

Zahvaljujući poštovanju autentičnih vrednosti u proizvodnji kafe koja je podržana savremenim proizvodnim pogonima uspeli smo da stvorimo neponovljiv ukus naše kafe koji će Vam svakog jutra dati neophodnu svežinu za nove radne pobede ali Vam pružiti i uživanje u trenucima odmora . . .